Pályázatok

Közép-Magyarországi Operatív Program
Projekt neve – Fólia gyártó gép

Projekt leírás

A Kabaplast Műanyagfeldolgozó Kft. 1993-ban kezdte el működését Magyarországon. Vállalkozásunk svéd-magyar tulajdonban kezdett működni. Cégünk alapítója korábban, mint Svédország és Európa egyik élenjáró műanyagipari üzemének fejlesztő mérnöke, kulcsszerepet játszott a stretch fólia feltalálásában. Az 1970-es évektől fogva mai napig vezető szerepet játszik a stretch fólia gyártási technológiájának és minőség fejlesztésének alakításában is. Vállalatunk erre a széleskörű szakmai tudásra, gyakorlati tapasztalatra és világszínvonalú svéd műanyagipari gyártástechnológiával alapozza tevékenységét. Stretch fóliáink gyártását a világ minden tájáról származó legkorszerűbb, minőségi alapanyagok felhasználásával, állandó ellenőrzés mellet, Svéd technológia alapján végezzük.

A különböző szélességben, vastagságban és színekben gyártott minőségi stretch fóliáink nyújthatóak és minden igényt kielégítenek.

Termékeink raklap-biztonságot és stabilitást nyújtanak bármiféle rakománynak raktározás és szállítás során.
Nagyobb mennyiségű és tömegű rakományok gépesített csomagolására gépi stretch fóliáink optimális megoldást kínálnak mindenki számára.
Kisebb méretű tárgyak csomagolásához gazdaságosak jól nyújtható kézi stretch fóliáink. Alkalmazásunk könnyű és egyszerű. Vállalatunk 9001 ISO minősítési tanúsítvánnyal rendelkezik. Termékeinket e szabályok betartása alapján gyártjuk. Fóliáink fúvott technológiával Lineáris Polietilén (LLDPE) anyagból készülnek. Áruinkat a piaci igényekhez igazodva rugalmasan állítjuk elő. Minőségben, szélességben, vastagságban és színben egyaránt alkalmazkodunk ügyfeleink kívánságához.

Ezzel a gépbeszerzéssel a célunk egy másik fajta stretchfólia gyártása. Ennek a technológiának az előnye, hogy a fólia jobban nyújtható lesz, sokkal jobb az átlátszósága, használatkor csendesebb. Sok felhasználó csak ezt a fajta terméket fogadja el, a fent említett okok miatt.

Mi ezt a terméket nem tudjuk gyártani és ezért van szükségünk erre a gépre. Ezzel a géppel be tudunk lépni erre a piacra is és ezáltal tudjuk továbbfejleszteni és bővíteni termékpalettánkat az így előállított új termékkel.

A projekt hosszú távú célja a fentiekben leírt minőség és mennyiség fokozása a Cégünk állandó fejlesztése és hosszú távú működőképes fenntartása. Rövid távú konkrét célunk egy HANDrollEX 1000 típusú három rétegű coextrudált stretch fólia gyártó gép kézi és gépi fólia tekercs gyártásához egyaránt használatos gép megvásárlása, melyiknek hasznos szélessége 1000mm. A gép vámtarifa száma 8477, gyári új a gyártás éve 2009, rendelkezik CE jelöléssel. Ára 506.500 Euro. támogatás mértéke 20.000.000 Ft

Kedvezményezett neve és elérhetősége

Kabaplast Műanyagfeldolgozó Kft
2340 Kiskunlacháza tel +36 24 535 265
Széchenyi utca 28 fax +36 24 535 266


Közremuködô szervezetek neve és elérhetősége

A projekt befejeződött 2011-03-18

Közép-Magyarországi Operatív Program
Projekt neve – KIEGÉSZÍTő AUTOMATA BERENDEZÉS

Projekt leírás

Cégünk mindig arra törekedett, hogy a lehető legmagasabb szinten dolgozzunk vevőink színvonalas ellátása érdekében. Áruinkat a piaci igényekhez igazodva rugalmasan állítjuk elő. Minőségben, szélességben, vastagságban és színben egyaránt alkalmazkodunk ügyfeleink kívánságához.

2009-ben pályáztunk egy HANDRollEX 1000 típusú három rétegű coextrudáló fólia gyártó gépre, amely lehetővé tette a nyújthatóbb és ezáltal átláthatóbb fólia gyártását. A jelenlegi beruházásunkkal újabb eszközöket vásárolunk meg , mely alkalmas lesz stretch fólia gyártására.

A projekt hosszútáv célja a minőség és mennyiség fokozása a Cégünk állandó fejlesztése és hosszútáv működőképes fenntartása. Rövidtávú konkrét célunk egy HANDrollEX 1000 típusú három rétegű coextrudált stetchfólia gyártó gépet KIEGÉSZÍTő AUTOMATA BERENDEZÉS megvásárlása, amely automata darálóval, automata csévéző, vágó és tekercselő egységgel ellátott központi vezérlésű gépsor. A gép vámtarifa száma 8477, gyári új, a gyártási éve 2010, rendelkezik CE jelöléssel. Ára 320.000 Euro. a támogatás mértéke 20.000.000 Ft

Kedvezményezett neve és elérhetősége

Kabaplast Műanyagfeldolgozó Kft
2340 Kiskunlacháza tel +36 24 535 265
Széchenyi utca 28 fax +36 24 535 266


Közremuködô szervezetek neve és elérhetősége

A projekt befejeződött 2011-05-08