Termékeink

• Gépi stretch fólia
• Kézi stretch fólia
• Agrár-mezőgazdasági fólia
• Élelmiszer-ipari fólia
• Zsugorfólia


A különböző szélességben, vastagságban és színekben gyártott minőségi stretch fóliáink kiválóan nyújthatóak és minden igényt kielégítenek. A raktározáshoz vagy szállításhoz raklap biztonságot és stabilitást adnak bármiféle rakománynak. A stretch fóliáink használatának előnye, hogy csak belső felületük tapadós, amely meggátolja, hogy a csomagolt termékek, rakományok mozgatás során összeragadjanak, károsítsák egymást vagy szennyeződjenek.

Ügyfeleink számára elsősorban a leggazdaságosabban alkalmazható standard termékeinket ajánljuk, de cégünk vállalja egyedi megrendelések teljesítését is a következő lehetőségek figyelembe vételével:

• Termékeink tetszés szerint színezhetőek az egyedi igényektől függően.
• Rendelhető szélességek: 100 – 1100 mm
• Rendelhető vastagságok: 0,012 – 0,040 mm

A standard termékektől (színben, méretben) eltérő igények költségvonzattal járhatnak.

Gépi stretch fólia


Gépi stretch fóliát a nagyobb mennyiségű és tömegű rakományok csomagolására ajánljuk, gépesített csomagoláshoz.

Kézi stretch fólia

Kisebb méretű tárgyak csomagolásához gazdaságosak a jól nyújtható kézi fóliáink. Alkalmazásuk könnyű és egyszerű.

100 mm szélességű kézi stretch fóliáinkat használhatóak szépségiparban, építőiparban, apró tárgyak csomagolására, tisztaság megőrzésre egyaránt.

Agrár-mezőgazdasági fólia


Agrár-mezőgazdasági fóliáinkat agrárszövetkezetek és gazdák figyelmébe ajánljuk. Az értékes szálastakarmányok bálacsomagolása révén biztosítható a hasznos tápanyagtartalom hosszú távú megőrzése és frissen tartása. Ezen eljárás révén a bálák a szabadban maradhatnak és a hagyományos silózók építése feleslegessé válik. A különálló bálacsomagokban ugyanis beindul a silóban végbe menő erjedési folyamat. Így egy bála egy kis silónak felel meg, viszont kezelésük könnyebb és praktikusabb.A bálacsomagok jóízű, tiszta, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag élelmet biztosítanak az állatoknak.

Élelmiszer-ipari fólia


Élelmiszeripari vagy frissen-tartó fóliáink víztiszta, higiénikus és tetszetős csomagolást biztosítanak élelmiszeripari és háztartási felhasználóknak egyaránt. Szendvicsek, hidegtálak, sajtok, húsok, felvágottak, zöldségek, gyümölcsök, egyéb élelmiszerek csomagolására, illetve hűtőtárolására praktikus és célszerű lehetőséget biztosítanak. Termékeink OÉTI engedéllyel rendelkeznek, egészségre káros, ártalmas anyagot nem tartalmaznak, használatuk teljességgel megbízható.

Zsugor-fólia

Impozáns csomagolás érhető el a termék alakját rugalmasan követő, átlátszó zsugorfóliákkal. Poliolefin alapú termékeink nagy szakító szilárdsággal és kiváló zsugorodó képességgel rendelkeznek. Rugalmas fóliáink biztonságosan használhatóak hegyes, kiálló és alaktalan tárgyak csomagolására is. Elsősorban gépesített csomagolásra ajánljuk, de kézi csomagolásra is gazdaságosan alkalmazhatóak.